Man zwaargewond door mishandeling bij supermarkt

Geplaatst op 29 juni 2018, om 19:12 uur

TIEL – Vrijdagmiddag is een man in het centrum van Tiel, ter hoogte van de Albert Heijn, ernstig mishandeld. De man is hierbij zwaargewond geraakt en is met spoed afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis, onder begeleiding van de trauma-arts.

De mishandeling is rond 16:00 uur gepleegd aan het Molenstraatje door twee mannen. Meerdere ambulances, politiewagens en een traumahelikopter rukten uit naar de locatie. De jongeman raakte bij de mishandeling zwaargewond en is eerst ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. De arts van de traumahelikopter ging mee naar het ziekenhuis. De traumahelikopter was op een nabijgelegen parkeerplaats geland.

Signalement
Één dader heeft een kort opgeschoren haar en draagt een wit t-shirt met print en daaronder een lange broek. De tweede dader draagt een pet, een wit t-shirt en een trainingsbroek van (vermoedelijk) FC Barcelona. Ook droeg de dader witte slippers. De twee mannen zijn na het incident in de richting van het station vertrokken.

Wat de reden van de mishandeling was, is vooralsnog niet bekend.

foto: Fernando Bot