Man pleegt gewapende overval op blote voeten

Geplaatst op 23 juli 2018, om 14:49 uur

WIJCHEN – Zondag tussen 22:50 en 23:00 uur vond er een gewapende overval plaats op een snackbar aan de Zuiderpoort in Wijchen. Opvallend detail was dat de man op blote voeten liep.

De overvaller kwam de snackbar binnen en onder bedreiging van een vuurwapen of een voorwerp wat daarop leek moest het personeel de inhoud van de kassalade in een plastic tas doen. Daarna stuurde de overvaller de personeelsleden naar de keuken waarop hij er vandoor ging met de buit.

ZIE OOK: Overval op snackbar in Wijchen

Signalement
De man heeft het volgende signalement. De man is tussen de 50 en 60 jaar oud en heeft een blanke huidskleur. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een smal postuur en een ingevallen gezicht. De man heeft bruin of grijs haar en wilde krullen. De man droeg kleding met lange mouwen en een spijkerbroek. Hij droeg een zwarte muts met een gat erin. De man had geen schoenen aan maar liep op blote voeten.

De politie zoekt getuigen van deze overval. Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Zuiderpoort een man met een plastic tas gezien of heeft u iets bijzonders gezien of beschikt u over andere informatie die mogelijk tot de dader kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via 0800-7000.