Man (83) ernstig gewond bij verkeersruzie in Arnhem - GelreNieuws.nl

Man (83) ernstig gewond bij verkeersruzie in Arnhem

Geplaatst op 19 augustus 2018, om 12:54 uur

ARNHEM РEen 83-jarige man uit Den Haag is op zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een incident dat plaatsvond bij een bushalte aan de Wagnerlaan, bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. De man is bij een ruzie ten val gekomen; andere betrokkenen van het conflict zijn ervandoor gegaan. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer stond omstreeks 15.45 uur bij de bushalte te wachten toen er een conflict ontstond met de inzittenden van een voorbijkomende auto. Waar het conflict over ging is niet bekend. Toen de 83-jarige het portier van de auto opende, reed de auto hard weg. De man kon niet meer op tijd loslaten en kwam ten val. Hij is met letsel aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is op dit moment niet aanspreekbaar.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar de inzittenden van de auto. Een getuige van het incident wist te vertellen dat het om een antracietkleurige Opel Corsa ging. De politie komt graag in contact met meer getuigen van het incident. Heeft u het zien gebeuren of heeft u wellicht andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Belt u dan naar 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan naar 0800-7000.

foto’s: Timo Bouman/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com