Politie zoekt nog getuigen van dodelijk ongeval knooppunt Grijsoord

Geplaatst op 7 september 2018, om 21:16 uur

ARNHEM – De oorzaak van het verkeersongeval op de A50 bij knooppunt Grijsoord waarbij afgelopen maandag een 22-jarige man uit Wijchen om het leven kwam, is voor de politie nog niet duidelijk. Ze zijn daarom ook dringend op zoek naar getuigen.

Rond 10.40 uur kreeg de politie de melding van het ongeval. Eenmaal ter plaatse troffen zij een motorrijder in de berm aan. De traumahelikopter kwam nog ter plaatse, maar het 22-jarige slachtoffer uit Wijchen heft het niet gered. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse team) deed, onder andere met behulp van een drone, onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Getuigen gezocht
Er worden verschillende scenario’s onderzocht en mogelijk uitgesloten. Om dit te kunnen doen, hebben we uw hulp nodig. We zoeken getuigen die rond 10.41 uur op de A50 bij de bocht van de A50 naar de A12, vanaf Nijmegen richting Utrecht reden. Reed u langs en heeft u iets gezien? Dan hoort de politie dat graag. U kunt uw tips doorgeven via 0900-8844. Dit kan natuurlijk ook anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). U kunt ook het tipformulier invullen.