Incident vakantiepark Arnhem: sfeer was explosief

Geplaatst op 14 oktober 2018, om 05:32 uur

ARNHEM – De sfeer was explosief op Oostappen Vakantiepark op de Kemperbergerweg in Arnhem nadat er in de nacht van zaterdag op zondag een incident had plaatsgevonden. De politie ging met zware kogelwerende vesten in colonne het park op. 

Rond 00.15 werd er alarm geslagen en werd er direct groot opgeschaald door hulpdiensten. De situatie was zo onveilig dat ze zich eerst verzamelden op de doorgaande weg. Daar werden door de vele agenten zware kogelwerende vesten aangetrokken, waarna de eenheden in colonne het recratiepark opgingen. Daar is zeker één aanhouding gedaan. Onbekend is nog wat er zich precies

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

ZIE UPDATE: Man neergestoken bij incident op vakantiepark in Arnhem

Pas na enige tijd kwamen de ambulances samen het personeel van de traumahelikopter het park opgereden, omdat het eerst niet veilig genoeg was. Nadat het slachtoffer is ingeladen zijn ze direct met spoed weer vertrokken van het park. ‘Het is hier niet veilig’. aldus een ambulancebroeder. Ondertussen kwamen er  nog diverse politie eenheden het park op omdat het nog erg onrustig bleef.

Ook buiten het park ging het te keer. Bij de ingang werd onder andere het personeel van het park belaagd tijdens hun werkzaamheden.

De technische recherche is ter plaatse een onderzoek begonnen. Zondag in de loop van de dag zal de politie waarschijnlijk met informatie naar buiten komen.

Foto’s: Persbureau Heitink