Man neergestoken bij incident op vakantiepark in Arnhem - GelreNieuws.nl

Man neergestoken bij incident op vakantiepark in Arnhem

Geplaatst op 14 oktober 2018, om 12:56 uur

ARNHEM – In de nacht van zaterdag op zondag kwam er een melding binnen van een vechtpartij rond 00.20 uur, bij deze vechtpartij was één man neergestoken. Dit gebeurde op een vakantiepark aan de Kemperbergerweg in Arnhem.

Meerdere politie-eenheden, waaronder een hondengeleider met diensthond, gingen poolshoogte nemen bij het vakantiepark. Er zou sprake zijn geweest van een vechtpartij tussen twee groepen, waarbij de nodige alcohol in het spel was waarbij de gemoederen hoog opliepen. Agenten troffen één gewonde man aan, hij bleek te zijn gestoken. De verdachte was nog aanwezig op het park en is onmiddellijk aangehouden.

ZIE OOK: Incident vakantiepark Arnhem: sfeer was explosief

tekst gaat verder onder advertentie

Aangehouden
De gewonde man, een 27-jarige inwoner van Arnhem, is ter plekke door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische zorg. De verdachte, van 29 jaar uit Arnhem, werd vlakbij aangetroffen en aangehouden. Er is een ruime plaats delict afgezet. De recherche en forensische opsporing kwamen naar het park en stelden (sporen)onderzoek in. Ook zijn enkele getuigenverklaringen opgenomen.

De 29-jarige verdachte, die zelf lichtgewond bleek, is overgebracht naar het politiebureau en zit ingesloten voor verhoor. De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com