Overval op Jumbo supermarkt in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Overval op Jumbo supermarkt in Nijmegen

Geplaatst op 12 oktober 2018, om 22:24 uur

NIJMEGEN – Vrijdagavond rond 21.35 uur vond een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Malvert 70e straat. Er waren op dat moment geen klanten meer, wel was personeel aanwezig dat bedreigd werd met een steekwapen.

De ondertussen gewaarschuwde politie was snel ter plekke en zag twee mannen met tassen lopen. Daarop gingen de overvallers er vandoor en lieten daarbij de buitgemaakte goederen achter. Er werd meteen politieonderzoek gestart.

De twee verdachten renden langs een school en vervolgens in de richting van de 73e straat. Meerdere politie-eenheden hebben in de wijk naar hen uitgekeken maar niet meer aangetroffen. Namens de supermarkt is aangifte gedaan, er is niemand gewond geraakt. Agenten hebben enkele getuigenverklaringen opgenomen en zaterdag is een buurtonderzoek gehouden.

Signalement
Van de twee verdachten is een summier signalement bekend. Mannen van 18 a 20 jaar, tussen 1.75 en 1.90m lang, gemaskerd, zij droegen een zwarte trainingsbroek en vest met capuchon en spraken met een buitenlands accent.

Getuigen die de overvallers hebben gezien of anderszins informatie hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Nijmegen, telefoon 0900-8844.

foto’s: Luuk Merkus

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com