Politie zoekt getuigen van ramkraak op winkel in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen van ramkraak op winkel in Apeldoorn

Geplaatst op 24 oktober 2018, om 14:02 uur

APELDOORN– Een bewoner van het Mercatorplein in Apeldoorn schrok afgelopen nacht rond 03.00 uur wakker van een knal. Ze belde meteen de politie. Agenten zagen dat er een ramkraak was gepleegd op een winkel.

Beide toegangsdeuren van het pand aan de zijde van het Mercatorplein bleken er compleet uit te zijn gereden. Er werd meteen een onderzoek gestart. In dat onderzoek is de politie nu op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben.

De melder zag een kleine rode auto staan voor de winkel waar de ramkraak had plaatsgevonden. Vervolgens zag zij twee personen, vermoedelijk mannen, naar de auto rennen. De auto reed weg richting de Koninginnelaan. Vroeg in de ochtend vond een getuige de kleine rode auto in de Ampèrestraat. De auto bleek van diefstal afkomstig. De politie heeft de auto veiliggesteld.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over camerabeelden in de buurt van het Mercatorplein? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via het tipformulier op www.politie.nl kunt u ook tips of beelden delen met de politie.

Bron: Politie.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com