Auto belandt in bosschage bij afrit busbaan A325 - GelreNieuws        

Auto belandt in bosschage bij afrit busbaan A325

Geplaatst op 10 december 2018, om 21:41 uur

RESSEN – Op de snelweg A325 bij knooppunt Ressen heeft maandagavond een ongeval plaatsgevonden. Twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Het gebeurde op de A325 in de richting van Arnhem ter hoogte van de afslag richting Tiel/Rotterdam (A15) en afslag richting Bemmel. Een personenauto raakte daar maandagavond rond 20:30 uur van de weg en kwam tussen enkele bomen, die in de bosschage staan, tot stilstand. De oorzaak is (nog) onbekend.

Geluk
Volgens de politie ter plaatse ging het om twee inzittenden, één man en één vrouw. De politie en brandweer spraken van zeer veel geluk bij dit ongeval. Het voertuig heeft de grote bomen precies gemist en veelal kleine bomen geramd. De auto kan vermoedelijk wel als total loss beschouwd worden. Veel ramen zijn gesprongen en de wagen is rondom gedeukt en beschadigd door alle bomen.

Ziekenhuis
Beide inzittende zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle. De auto wordt door een sleepdienst uit de bosschage gehaald. De busbaan is tijdelijk afgesloten geweest.

   

Foto’s: Dylan Jünemann/Jeffrey Slendebroek / Persbureau-Heitink