Jongen (15) overleden bij ongeval A15 Echteld - GelreNieuws.nl

Jongen (15) overleden bij ongeval A15 Echteld

Geplaatst op 2 december 2018, om 14:41 uur

ECHTELD – Zaterdagavond omstreeks 18.20 uur raakten een 15-jarige jongen en een 39-jarige vrouw uit Ede ernstig gewond bij een aanrijding op de A15 bij Echteld. De vrouw en de jongen zijn met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht. De 15-jarige jongen is aan zijn verwondingen overleden.

De vrouw werd met spoed geopereerd. Onderzoek moet uitwijzen wat de feitelijke toedracht is geweest van het ongeval.

Voor zover als nu bekend is lijkt het erop dat één auto een klapband kreeg en tegen de vangrails tot stilstand kwam. Dit had tot gevolg dat er een tweede auto tegenaan botste. Na de aanrijding wilde de inzittenden uit deze tweede auto uitstappen en werden daarbij geschept door een derde auto. Van deze auto werd de 69-jarige bestuurder uit de gemeente Altena aangehouden. Dit is gebruikelijk bij dit soort ernstige ongevallen.

De weg werd lange tijd afgesloten. Voor diverse getuigen werden slachtofferzorg geregeld in de omgeving van de aanrijding. De afdeling VOA doet onderzoek naar de feitelijke toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep
Mocht u getuigen zijn geweest van of betrokken zijn bij het ongeval en wij hebben u nog niet gesproken zou u dan contact op met ons willen nemen. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com