Vrouw mogelijk slachtoffer van zedendelict, één aanhouding

Geplaatst op 25 december 2018, om 10:19 uur

ARNHEM – Op de Rosendaalseweg in Arnhem is een vrouw op 1ste kerstdag mogelijk slachtoffer geworden van een zedendelict. Er heeft een groot politie onderzoek plaatsgevonden langs de Rosendaalseweg.

Bosschage
Een voorbijganger belde de politie vanochtend omdat hij een situatie niet vertrouwde. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en hebben het slachtoffer opgevangen, die in de bosschage lag. De vrouw is met letsel aan haar hoofd naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. In de buurt is een man aangehouden die mogelijk met de zaak in verband gebracht kan worden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Onderzoek
De politie hoopt door het onderzoek duidelijkheid te krijgen over wat er precies is gebeurd. Daarom vragen ze de hulp van mensen die in de buurt van de Rosendaalseweg wonen, of vanochtend vroeg daar op straat waren. Heb je vanochtend voor acht uur iets opvallends gezien rond de Bronbeeklaan en de Rosendaalseweg? Heb je andere informatie die misschien kan helpen? Bel dan vandaag nog de politie via 0900-8844 of geef je tip door via de site van de politie.

Foto’s: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink