Jongen (17) van scooter beroofd in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Jongen (17) van scooter beroofd in Nijmegen

Geplaatst op 28 januari 2019, om 11:55 uur

NIJMEGEN – Een 17-jarige jongen uit Nijmegen is zondagavond 27 januari op de Sint Jacobslaan in Nijmegen beroofd van zijn scooter. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

De jongen stond rond 20.45 uur met wat vrienden bij een supermarkt op genoemde locatie, toen twee mannen bij hen kwamen en de snorscooter van de jongen wilden meenemen. Één van zijn vrienden werd daarbij bedreigd met een vuurwapen, of iets wat daar op lijkt.

ZIE OOK: Twee mannen met bivakmutsen gevlucht na beroving

De mannen gingen er uiteindelijk lopend met de rode scooter vandoor in de richting van de Grootstalselaan. Er werd direct een Burgernetactie gestart, maar deze heeft nog niet tot een aanhouding van de daders geleid.

Signalement
De daders zijn tussen de 20 en 25 jaar en hebben een normaal postuur. Een man was ongeveer 1.75 m lang. De tweede man was ongeveer 1.85 m. lang. Beiden waren donker gekleed en droegen bivakmutsen.

Getuige?
Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat in verband kan worden gebracht met deze zaak worden verzocht om te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com