Medewerker supermarkt gewond na worsteling met gewapende overvaller - GelreNieuws.nl

Medewerker supermarkt gewond na worsteling met gewapende overvaller

Geplaatst op 26 januari 2019, om 07:34 uur

CULEMBORG – Een supermarkt aan het Koopmansgildeplein is zaterdag 26 januari rond 06.40 uur overvallen. Bij deze overval raakte een medewerker van de supermarkt licht gewond. De overvaller is zonder buit vertrokken.

De medewerker van de supermarkt werd rond 06.40 uur geconfronteerd met de overvaller. Deze bedreigde de medewerker met een vuurwapen of iets wat daar op lijkt. Er ontstond een worsteling waarbij de medewerker licht gewond raakte in zijn gezicht. Na de worsteling ging de overvaller er zonder buit lopend vandoor in de richting van de Prijsseweg.

Signalement
De dader is een man, met een lengte van ongeveer 1.85 m. Hij droeg een grijze parka jas, een zwarte trainingsbroek met witte strepen, zwarte sneakers en had geel/zwarte handschoenen aan. Tijdens de overval had de man een zwarte bivakmuts op.

De politie startte een onderzoek en wil graag in contact komen met mensen in de omgeving van de supermarkt die camerabeelden hebben en met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat te maken kan hebben met de overval. Kunt u de politie helpen? Bel dan met 0900-8844.

foto’s: Marco van Deick / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com