Overvallers in Nijmegen spuiten prikkende vloeistof in gezicht bewoner - GelreNieuws.nl

Overvallers in Nijmegen spuiten prikkende vloeistof in gezicht bewoner

Geplaatst op 24 januari 2019, om 11:20 uur

NIJMEGEN – Twee onbekende mannen hebben op woensdag 23 januari een woning aan de Angerensteinstraat overvallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Even voor 21:00 uur kreeg de politie een melding dat een man was overvallen in zijn woning. Het slachtoffer lag te slapen en werd wakker van een geluid. Op dat moment stonden twee mannen bij hem in de slaapkamer. Toen hij overeind wilde komen spoot een van de mannen een prikkende vloeistof in het gezicht van het slachtoffer en gingen beide mannen er vandoor. Het is niet bekend of de daders buit hebben gemaakt.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben wat te maken heeft met de overval. Na de overval liepen de daders vermoedelijk in de richting van het winkelcentrum.

Beide daders worden als volgt omschreven:
– normaal postuur, ongeveer 1.70-1.80 meter lang
– zwarte kleding
– getint uiterlijk
– zwart haar en een snor

Heeft u iets gezien? Dan spreken we u graag
Heeft u de daders zien lopen in de omgeving van de Angerensteinstraat of het winkelcentrum? Of herkent u het signalement? De politie komt graag met u in contact. Neem contact met hen op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

foto’s en video: Roland Heitink / Persbureau Heitink

ZIE OOK: Woning overvallen in Nijmegen: politie zoekt twee mannen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com