VIDEO: Agressieve man met ‘apart loopje’ steekt vrouw (26) neer - GelreNieuws.nl

VIDEO: Agressieve man met ‘apart loopje’ steekt vrouw (26) neer

Geplaatst op 5 februari 2019, om 21:19 uur

ARNHEM – In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juni rond 03.30 uur viel een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van aan de Steenstraat in Arnhem. De man begon zonder aanleiding tegen de vrouwen te schelden en stak één hen daarna met een mes. Het slachtoffer, een 26-jarige inwoonster uit Arnhem raakte hierbij ernstig gewond. De beelden van Opsporing Verzocht staan onderaan dit artikel.

De vrouw werd zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De dader ging er vandoor in de richting van de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat, richting de MediaMarkt. Het slachtoffer hield hierbij een flinke snee in haar arm over, die ongeveer 30 centimeter lang was en vier centimeter diep. Hierbij zijn ook enkele spieren doorgesneden.

ZIE OOK: Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in binnenstad van Arnhem

Bewakingsbeelden
Van de onbekende man die de vrouw met het mes stak zijn bewakingsbeelden. Deze zijn dinsdag 5 februari getoond in Opsporing Verzocht. Daarnaast zijn het slachtoffer en het meisje dat eerste hulp verleende aan het woord gekomen en is er een reconstructie van het incident getoond. Hiervoor werden vorige week opnames gemaakt in het centrum van Arnhem.

Signalement
Volgens de vriendinnen gaat het om een man met een lichtgetinte huidskleur, een gezet postuur en een lengte van zo’n 1.70 – 1.75 meter. Hij leek zo’n 30 à 40 jaar oud en heeft zwart haar en opvallend brede wenkbrauwen. Hij heeft ook opvallend korte benen en een herkenbaar  en apart loopje. De dader droeg die nacht een bruin/beige heuplange jas en donkere kleding. Verder had hij een schoudertas bij zich; een soortgelijke als op de afbeelding hieronder. Verder lijkt het op de camerabeelden alsof hij een petje droeg.


foto: politie

Belangrijke getuige
Vlak voordat de dader tijdens zijn vlucht in beeld kwam op de Hommelstraat, liep aan de overkant een jongeman voorbij. Hij kan de dader goed gezien hebben. Deze voorbijganger rookte, droeg zijn haar mogelijk in een knotje en had een bril op. Rechercheurs komen graag in contact met deze man; mogelijk is hij een belangrijke getuige.

Mensen met tips kunnen de politie bellen op 0800-6070 of anoniem op 0800-7000. Online een tipformulier invullen op de website van politie kan ook.

Video van net na het incident ter plekke

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com