Dreiging in de kiem gesmoord bij Frühshoppen Huissen

Geplaatst op 4 maart 2019, om 21:19 uur

HUISSEN – Maandagavond even na de vechtpartij in het Centrum van Huissen waarbij een jongeman gewond raakte, heeft de politie massaal opgetreden. Daarbij is een groep jongeren bij het carnavalsfeest gevorderd weg te gaan.

Een grote groep politie, die met tenminste 6 wagens en ruim 20 agenten ter plaatse waren, security medewerkers en boa’s van de gemeente Lingewaard hebben opgetreden. De hulpdiensten hadden de grote groep in de smiezen die naar zeggen niet kwamen om carnaval te vieren. De politie heeft de gehele groep bij de Vicariestraat in Huissen opgevangen en richting de rotonde van de Stadswal gedirigeerd. Daar werden alle personen gecontroleerd op legitimatie. Ook zijn meerdere voertuigen gecontroleerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Nadat de complete groep gecontroleerd is zijn ze vervolgens gevorderd de stad uit te gaan. Agenten hebben de heren Huissen uitgeleid. De politie vertelde aan omstanders dat ze vermoedelijk veel erger hebben voorkomen, nadat een beschonken carnavalist vroeg of er alweer een vechtpartij was geweest.

foto’s: Roland Heitink