Groep vernielt apparatuur bij hardstyle event - GelreNieuws.nl

Groep vernielt apparatuur bij hardstyle event

Geplaatst op 24 maart 2019, om 22:59 uur

NIJMEGEN – Zaterdag heeft iemand in De Vasim in Nijmegen, tijdens het evenement DOOM – The Realm of Darkness, een brandblusser leeg gespoten op de apparatuur van de organisatie. De schade loopt in de tienduizenden euro’s

Het hardstyle evenement zou van 14:00 – 00:00 uur duren. Het feest was volledig uitverkocht en er was een geweldige sfeer, zo schreef de organisatie. Totdat aan het einde van het feest iemand vanuit een groep een brandblusser leeg spoot over de apparatuur van de organisatie. Hierdoor moest het feest een uur eerder stoppen en verpestten de personen het voor de overige bezoekers en organisatie. Naar verluid is er voor €80.000,- schade.

De persoon die de brandblusser leeg spoot, hoorde bij een groep die al enige tijd scandeerde “Nijmegen Hooligans”. Volgens enkele feestgangers gaat het om voetbalsupporters van de Nijmeegse voetbalclub NEC.

De organisatie schreef daarop het volgende bericht op haar Facebookpagina:

“Allereerst willen we je heel erg bedanken voor je toewijding gisteren.
Wat begon als een echt goed feest met zo’n toegewijde menigte, resulteerde in iets dat we niet hadden verwacht. Plots pakte iemand de brandblusser en vond het grappig om deze leeg te spuiten over al onze apparatuur. 
Als organisatie hebben we alles gedaan wat we konden, maar helaas moesten we besluiten om 1 uur eerder te stoppen.

Het spijt ons heel erg, bedankt voor uw begrip.
Als je videobeelden of foto’s van het incident hebt, willen we ze graag in onze inbox ontvangen!
Nogmaals hartelijk dank voor uw komst en we hopen u allemaal te zien op een nieuw DOOM-evenement want dit zal ons niet teleurstellen!

– Team DOOM-evenementen “

Mocht u informatie en/of beelden hebben kunt u dit sturen naar DOOM Events

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com