Scooterongeluk door tape tussen paaltjes: “Wat bezielt je?!”

Geplaatst op 25 maart 2019, om 11:00 uur

HUISSEN – Zondagavond heeft er een ongeluk plaatsgevonden waarbij een scooterrijdster onderuit is gegaan. De oorzaak bleek al snel een aantal lagen tape die gespannen was tussen een paar paaltjes in. Koen van Hulzen, de vriend van het slachtoffer, vraagt zich boos af: “Wat bezielt je?!” Hij zoekt ook getuigen die meer kunnen vertellen.

Koen schrijft op Facebook dat zijn vriendin nietsvermoedend naar huis reed op haar snorscooter toen zij opeens onderuit ging. “Nadat ze is opgekrabbeld en kijkt wat er is gebeurt ziet ze tot haar verbazing dat iemand tape heeft gespannen tussen de paaltjes waar zij doorheen moet. Doordat het schemerig was heeft ze dit totaal niet gezien.”

Aangifte
Wonder boven wonder komt de vriendin van Koen er zonder botbreuken vanaf, maar haar scooter heeft wel flinke schade opgelopen. Hij roept daarom getuigen op om zich te melden: “Als jij dit bent geweest en je dit leest hoop ik dat je je ook stoer genoeg voelt om je te melden.” De politie is ter plaatse geweest en hebben ook een notitie gemaakt zodat het slachtoffer vandaag aangifte kan doen.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Koen via Facebook.

foto’s via Facebook: Koen van Hulzen