Jongen (15) neergestoken door een 14-jarige in Culemborg - GelreNieuws.nl

Jongen (15) neergestoken door een 14-jarige in Culemborg

Geplaatst op 31 maart 2019, om 17:00 uur

CULEMBORG – Een ruzie tussen jongeren is zaterdag in de wijk Parijsch in Culemborg uitgelopen op een steekincident. Een groep jongens kreeg ruzie met een jongen van 15 jaar. De jongen werd mishandeld en met een mes gestoken. Hij raakte lichtgewond en moest in het ziekenhuis behandeld worden.

De ruzie begon in de buurt van een speeltuin. Daar werd de 15-jarige jongen geschopt en geslagen door de groep jongens. De jongen probeerde weg te komen, maar zijn belagers kwamen achter hem aan. Even later werd de jongen met een mes gestoken. De jongens zijn daarna allemaal vertrokken.

Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. We zijn een onderzoek gestart. Zaterdagavond nog kon een 14-jarige jongen uit Culemborg worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident.

In ons onderzoek zijn we op zoek naar getuigen. Wie heeft de groep jongens gezien, en misschien ook wat van de mishandeling gezien? Wie weet welke jongens er betrokken waren? Deel je informatie met ons via 0900-8844!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com