Man opgepakt na beroving in Kronenburgerpark Nijmegen - GelreNieuws.nl

Man opgepakt na beroving in Kronenburgerpark Nijmegen

Geplaatst op 31 maart 2019, om 16:57 uur

NIJMEGEN – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in Nijmegen omdat hij een andere man mishandeld en beroofd zou hebben. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer liep met een bekende over straat, toen ze aangesproken werden door drie andere mannen. Er ontstond een dreigende sfeer. Daarom besloten het slachtoffer en de andere man om weg te lopen van het groepje. Ze drie gaven echter niet op en hielden de mannen tegen in het Kronenburgerpark. Daar kreeg het slachtoffer een kopstoot van een van de daders. Daarna werden zijn spullen afgepakt.

Agenten kwamen even later ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen en om aangifte op te nemen. Terwijl de aangifte bezig was, herkende het slachtoffer een van de vermoedelijke daders. Deze man is direct aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Malden.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek, en daarom zoeken ze mensen die iets gezien hebben dat met deze beroving en mishandeling te maken heeft. Op camerabeelden is te zien dat er rond de beroving (tussen 02.00 en 02.30) meerdere mensen in het Kronenburgerpak in Nijmegen liepen. Heb je iets gezien? Of heb je andere informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Bel dan 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com