Politie zoekt overvaller van snackbar in Apeldoorn

Geplaatst op 15 april 2019, om 11:53 uur

APELDOORN – De recherche is een onderzoek gestart naar een overval op snackbar Charly aan het Mercatorplein in Apeldoorn zondagavond. De dader gebruikte een mes tijdens de overval.

Even voor 22:30 uur liep een onbekende man de snackbar binnen en vroeg de medewerker om geld. Hierbij bedreigde hij de medewerker met een mes. De medewerker gaf een onbekend bedrag af waarna de man in onbekende richting vertrok.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Van de dader is het volgende signalement bekend. Het gaat om een blanke man met een lang en smal postuur. Hij droeg een donker blauwe regenjas met logo op zijn linker mouw. Er stak een zwarte capuchon uit, vermoedelijk van een jas of vest onder de regenjas. Daaronder droeg hij een zwarte broek met bruine gympen en een zwart mondkapje

Getuigen
Heeft u op zondag 14 april rond 22:30 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Mercatorplein? Of kent u iemand die aan het signalement van de verdachte voldoet? Dan spreekt de politie u graag! Neem contact met hen op via 0900-8844 of via tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

foto’s: Persbureau Heitink