Kinderlokker(26) uit Wageningen aangehouden na lastigvallen jongen (9) - GelreNieuws.nl

Kinderlokker(26) uit Wageningen aangehouden na lastigvallen jongen (9)

Geplaatst op 27 mei 2019, om 14:04 uur

WAGENINGEN – De politie heeft zondagavond een 26- jarige man uit Wageningen aangehouden. Hij wordt verdacht van het lastigvallen van een 9-jarige jongen. De jongen was zaterdagmiddag aan het spelen samen met een vriendje in een speeltuintje aan de Tarthorst in Wageningen en werd daar door de man meegelokt. De man was lopend en de jongen met zijn fiets.

Zij zijn vanaf de Tarthorst via de Bornsesteeg richting de Bornse Weilanden gelopen. In de omgeving van de Bornse Weilanden viel de man de jongen lastig. De jongen wist op zijn fiets te ontkomen en kort daarna werd de politie hiervan in kennis gesteld en keken diverse eenheden naar de man uit. De politie startte direct een onderzoek. Na intensief speurwerk kon vanavond de verdachte worden aangehouden.

In belang van het onderzoek worden er op dit moment geen nadere mededelingen gedaan. Wel is de politie nog op zoek naar getuigen. De Wageninger wordt verdacht van een zedenmisdrijf.

Getuigenoproep
Mocht u die middag de jongen en de man hebben gezien of heeft u andere informatie neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com