Arrestaties voor gewelddadige woningoverval Nijmegen - GelreNieuws.nl

Arrestaties voor gewelddadige woningoverval Nijmegen

Geplaatst op 11 juni 2019, om 15:16 uur

NIJMEGEN – De politie heeft dinsdagmorgen drie mannen aangehouden die worden verdacht betrokken te zijn bij de overvallen op een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen op maandagavond 4 maart en een woningoverval op woensdagavond 20 maart aan de Hogesteeg in Ammerzoden.

De verdachten in de leeftijd van 24, 25 en 25 jaar oud komen uit Cuijk, Nijmegen en Druten. De politie startte na beide overvallen een onderzoek op en lopende dit onderzoek kwam naar voren dat er mogelijk relaties zijn met beide overvallen.

Overval Nijmegen
Die bewuste maandagavond werd omstreeks 22.45 uur een ouder echtpaar overvallen in hun woning aan de Kerkstraat door vermoedelijk drie mannen. De bewoners werden opgesloten in een kamer nadat de mannen diverse waardevolle spullen hadden buitgemaakt. Ook zou er gedreigd zijn met een wapen. De mannen sloegen na hun daad op de vlucht. Het ouderpaar wist uiteindelijk de aandacht te trekken van een passant die de politie waarschuwde. Dat gebeurde rond 1.30 uur, ruim 3 uur later.

Overval Ammerzoden
Op woensdagavond 20 maart overvielen vier mannen een woning aan de Hogesteeg in Ammerzoden. Dit was omstreeks 23.30 uur. In de woning waren een man en een vrouw aanwezig die door het viertal werden bedreigd. Tijdens de zoektocht naar de daders werden ook een helikopter en een speurhond ingezet. De politie zet het onderzoek voort en op dit moment worden er geen nadere mededelingen gedaan.

video van overval Nijmegen:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com