Flinke file op knooppunt Velperbroek na ongeval - GelreNieuws.nl

Flinke file op knooppunt Velperbroek na ongeval

Geplaatst op 11 juni 2019, om 12:51 uur

ARNHEM – Bij een ongeval op het knooppunt Velperbroek ontstond we een opmerkelijke schade. De dissel van een aanhanger die aan één van de betrokken auto’s gekoppeld zat brak volledig af.

De auto met aanhanger reed op het Velperbroek toen de bestuurder voor een rood licht moest remmen. Een automobilist die dit iets te laat opmerkte botste achterop de aanhanger. Door de aanrijding brak de dissel van de aanhanger volledig af.

Afhankelijk werd de aanrijding als een aanrijding met beknelling gemeld. Hierdoor werd ook de brandweer gealarmeerd. Gelukkig bleken verwondingen mee te vallen. De inzittende zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel. De aanhanger en een van de auto’s is afgevoerd door een berger.

In de file die door de aanrijding ontstond gebeuren op het zelfde Velperbroek circuit nog een kleine aanrijding tussen een personen auto en een vrachtwagen. Het verkeer rondom het knooppunt ondervind behoorlijke vertraging. Eerder was er op de A12 vanuit Arnhem richting Duitse grens ter hoogte van Duiven een ongeval.

foto: Timo Bouman/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com