Bedrijfsbus in brand gestoken: “Er zaten waardevolle spullen in van overleden vader”

Geplaatst op 5 augustus 2019, om 16:00 uur

ARNHEM – Afgelopen vrijdag op zaterdagnacht zijn er twee bedrijfsbussen in brand gestoken op het industrieterrein De Overmaat in Arnhem. In dit bedrijfsbus zaten spullen van een overleden man. Die spullen die erin lagen was voor de familie erg waardevol en dierbaar.

De brand werd die nacht rond 01:55 uur gemeld. Schuring Logitics heeft het bericht op Facebook gezet, met de vraag wie de daders zou kunnen zijn van het in brand steken van twee van hun bussen. “Als dit al niet erg genoeg is lag er in een van de bussen dierbare spullen van een overledene.”

Dierbare spullen
Volgens een dochter van de overleden man is hun vader op 27 juni overleden. Zij hadden die bus gebruikt om het huis leeg te halen en vervolgens werd de bus tijdelijk gestald op het industrieterrein. “Er zaten vooral waardevolle spullen voor ons in zoals foto’s van papa als kind, rapporten, zwemdiploma.” Aldus de dochter. Ook zij willen er graag achter komen wie dit gedaan heeft, zodat diegene hiervoor gestraft kan worden.

Diegene met de gouden tip wordt beloont met een bedrag van 2500 euro, zo maakt Schuring Logistics bekend op Facebook. Als mensen tips hebben of bedrijven/particulieren die camerabeelden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

foto’s: Schuring Logistics