Man ernstig gewond bij steekpartij in Arnhem: Verdachte gevlucht in grijze auto

Geplaatst op 4 augustus 2019, om 18:06 uur

ARNHEM – Zondagmorgen rond 05.30 uur werd melding gemaakt van een steekincident op een parkeerplaats aan de Singravenlaan. Politieagenten waren snel ter plaatse en troffen een ernstige gewonde man aan. Hij zou door een andere man gestoken zijn. Ambulancedienst en ook een traumahelikopter rukten uit voor de nodige medische hulpverlening. De politie startte meteen een uitgebreid onderzoek.

Aan het steekincident zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan, waarbij mogelijk nog een derde persoon bij betrokken was. Vervolgens ging de verdachte er in een grijze auto vandoor. Het slachtoffer, een 30-jarige inwoner van Arnhem, raakte ernstig gewond en is naar het UMC St. Radboud overgebracht. Er is inmiddels een aangifte van hem opgenomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Relationele Sfeer
Er werd een zogeheten plaats delict afgezet en recherche en forensische opsporing hebben onderzoek gedaan. Ook werd een speurhond ingezet en is in de loop van de ochtend een buurtonderzoek gehouden. De toedracht ligt mogelijk in de relationele sfeer, maar het onderzoek wordt voortgezet.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord op (of in de buurt van) de parkeerplaats worden verzocht contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem via 0900-8844.

foto’s: Martin Heitink / Persbureau Heitink