Gewonde en veel schade bij ongeval in Doornenburg - GelreNieuws.nl

Gewonde en veel schade bij ongeval in Doornenburg

Geplaatst op 25 december 2019, om 11:55 uur

DOORNENBURG – Op eerste kerstdag heeft op de Krakkedel in Doornenburg een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Omstreeks 11:30 uur zijn door onbekende oorzaak twee auto’s in een flauwe bocht tegen elkaar aan gebotst. Bij het ongeval waren een rode en een zilveren auto betrokken. De brandweer van Gendt en Arnhem zijn met spoed opgeroepen, evenals een ambulance en politie. De brandweer van Arnhem is even later afgemeld toen brandweer Gendt het incident meester had.

Volgens een getuige was een oudere man in de zilveren auto aan het slingeren. Hij belandde vermoedelijk op de verkeerde weghelft in de flauwe bocht, waar het veel vaker mis gaat. Een ongeval kon niet worden voorkomen. In de rode auto zaten 2 personen. Ze kwamen met de schrik vrij.

De brandweer heeft het ongeval veilig gesteld en lekkende vloeistoffen bedekt met speciaal poeder. De man in de Nissan droeg geen gordel en is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De Krakkedel heeft ruim een uur dicht gezeten en is nadat beide voertuigen door twee bergingsbedrijven waren geborgen weer vrijgegeven.

foto’s: Dylan Jünemann & Jeffrey Slendebroek & Bryan Derks/ Persbureau Heitink