Man gewond door steekincident na Mega Piraten Festijn - GelreNieuws.nl

Man gewond door steekincident na Mega Piraten Festijn

Geplaatst op 8 december 2019, om 09:55 uur

ARNHEM – Zaterdagavond kreeg de politie even voor middernacht een melding van een steekincident in Arnhem. Dat gebeurde aan de Olympus. Hierbij raakte één persoon gewond.

tekst gaat verder onder advertentie

Een man bleek in zijn hand gestoken te zijn door een andere man. Het slachtoffer kwam met een groepje bij het Mega Piratenfestijn vandaan. Toen iemand uit de groep de weg vroeg aan anderen ontstond er meteen een agressieve sfeer, zo blijkt uit verklaringen. Al snel zou het slachtoffer in zijn hand zijn gestoken, waarna de dader(s) er vandoor gingen. Agenten hebben onderzoek gedaan, maar er is nog geen verdachte aangehouden.

Erg onrustig
Het was in de nacht na het Mega Piratenfestijn erg onrustig in Arnhem. Er zijn in totaal negen mensen aangehouden voor verschillende delicten, waaronder voor dreigen met mes, vernielingen en openbare dronkenschap. Zo laat de politie weten.

De politie doet verder onderzoek om te achterhalen wie het slachtoffer gestoken heeft. Hebt u informatie die de politie mogelijk kan helpen bij dit onderzoek? Bel dan via 0900-8844.

foto’s: Melvin / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com