VERMIST: 29-jarige vrouw uit Westervoort

Geplaatst op 12 december 2019, om 15:01 uur

WESTERVOORT – De politie is op zoek naar een 29-jarige inwoonster van Westervoort. Zij wordt sinds woensdagavond 20.00 uur vermist en de politie maakt zich ernstige zorgen. Er is inmiddels ook een Burgernet-actie opgestart.

tekst gaat verder onder advertentie

UPDATE: Reddingshonden zoeken naar vermiste vrouw uit Westervoort

De vrouw is ongeveer 165 cm groot, heeft een gezet postuur en heeft rood geverfd haar tot over de schouders. Daarnaast heeft zij een piercing in haar neus in het tussenschot en een tatoeage over haar gehele rechter arm in een bloemmotief, zo laat de politie weten. Ze droeg op het moment van de verdwijning een zwarte broek. Wat ze verder voor een kleding droeg, is niet bekend.

De vrouw is te voet vertrokken vanaf de omgeving Kleine Pley, langs de IJssel. Ter hoogte van die locatie heeft donderdagmiddag ook een politiehelikopter gevlogen.

Onder andere de afgelopen nacht en ochtend is er door de politie uitgebreid gezocht naar haar met behulp van warmtebeeldcamera’s, drone, speurhonden en een helikopter. Helaas is zij nog niet gevonden. De politie maakt zich ernstig zorgen. Heeft u haar in de periode na woensdag 20.00 uur nog gezien, bel dan naar 0900-8844. In geval van spoed belt u 112.