Deurwaarder ontruimt pand: eigenaar verspreid vloeistof en dreigt met brand - GelreNieuws.nl

Deurwaarder ontruimt pand: eigenaar verspreid vloeistof en dreigt met brand

Geplaatst op 26 februari 2020, om 15:53 uur

NIJMEGEN – Op de Kerkenbos 13e straat in Nijmegen heeft de politie woensdagmiddag een melding gekregen van een poging tot zware mishandeling. Er zou iemand overgoten zijn met een nog onbekende vloeistof. Één verdachte is aangehouden.

De politie vroeg rond 14:40 uur assistentie van de brandweer voor dit incident. Volgens lokale omroep RN7 hadden twee personen ruzie, waarbij één persoon de ander overgoot met een nog onbekende vloeistof. De verdachte dreigde vervolgens om het slachtoffer in brand te steken. Volgens getuigen zou het slachtoffer een deurwaarder zijn. Het slachtoffer raakte volgens de politie niet gewond.

Vrijgekomen stof
Er kon worden voorkomen, mede door omstanders, dat de verdachte het slachtoffer daadwerkelijk verwondde. De verdachte is uiteindelijk overmeesterd en aangehouden door de politie. De brandweer doet onderzoek naar de vrijgekomen stof.

De politie laat via Twitter weten dat zij onderzoek doen voor een poging tot zware mishandeling. ‘We hebben een man aangehouden en o.a. collega’s van forensische opsporing gaan onderzoek doen.’

foto boven: Roland Heitink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com