‘Vrouwen uit Arnhem en Huissen besmet met het coronavirus’ - GelreNieuws.nl

‘Vrouwen uit Arnhem en Huissen besmet met het coronavirus’

Geplaatst op 5 maart 2020, om 20:17 uur

ARNHEM / HUISSEN – Het coronavirus is nu ook vastgesteld bij twee vrouwen, afkomstig uit Arnhem en Huissen. Dat meldt De Gelderlander. Beide vrouwen zitten inmiddels in thuisisolatie.

Dagblad De Gelderlander meldt dat beide vrouwen een bezoek hebben gebracht aan Noord-Italië. De vrouw uit Arnhem was vorige week met haar gezin in het gebied, waar ze het virus naar alle waarschijnlijkheid opliep. Ze zit met haar gezin in thuisisolatie. Het gezin maakt het ‘naar omstandigheden goed’ aldus de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch.

De vrouw uit Huissen was vorige week met haar man in Noord-Italië, maar toen zij thuiskwamen kreeg de vrouw klachten. Zij is direct, samen met haar man, uit voorzorg thuisgebleven. De vrouw zit inmiddels ook in thuisisolatie vanuit de GGD, maar de man heeft zeer beperkt contact met anderen. Het gaat naar omstandigheden goed met hen.

Het RIVM blijft alert op mogelijke nieuwe besmettingen en past hetzelfde protocol toe als er nieuwe besmettingen gevonden worden: isolatie, contactonderzoek en doorlopende monitoring van de patiënt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com