Zorgpersoneel zingen ‘opgesloten’ ouderen toe - GelreNieuws.nl

Zorgpersoneel zingen ‘opgesloten’ ouderen toe

Geplaatst op 26 maart 2020, om 19:25 uur

DIEREN – Personeel van verzorgingstehuis Beverode aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren hebben vanmiddag de oudere bewoners, die vast zitten vanwege het coronavirus, onder begeleiding van een zanger toegezongen.

Personeel meldt dat ze de ouderen graag een hart onder de riem wilden steken, alleen was het moeilijk op welke wijze. Zanger Dennis Posthuma kwam graag helpen, hij zong samen met het personeel de liedjes; Never walk alone en 17 miljoen mensen. De bewoners van het verzorgingstehuis stonden allemaal achter de ramen toe te kijken en vooral te genieten. De lach op het gezichten van de ouderen deed het personeel en de zanger goed, enkele werden zelfs emotioneel. Eerder deze week maakte een aantal kinderen al voor de deur tekeningen. De ouder moeten binnenblijven vanwege het coronavirus.

Het personeel hadden allemaal een papieren hart bij zich en zongen met de zanger mee. Wel stonden ze allen 1,5 meter uit elkaar. Omdat evenementen niet toe gestaan zijn stuurde personeel voorbijgangers die keken weg.

foto’s: Melvin / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com