Ook nachtelijke autobranden in Huissen - GelreNieuws.nl

Ook nachtelijke autobranden in Huissen

Geplaatst op 25 april 2020, om 03:21 uur

HUISSEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de brandweer de melding van een voertuigbrand in Huissen. Op de Holthuizerdreef stond een auto in de brand.

Omstreeks 01:35 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. In eerste instantie werd de brand gemeld aan de Holthuizerdreef. Het bleek echter op de parkeerplaats bij de Bunker, nabij de doorgaande weg Nielant te zijn.

2 auto’s
Toen de brandweer ter plaatse kwam bleken er 2 auto’s in lichterlaaie te staan. Een BMW en een Mazda. De brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat beide auto’s in vlammen opgingen. Vermoedelijk is de brand begonnen bij de BMW en overgeslagen naar de Mazda.

Veel politie
Op de autobrand kwam veel politie ter plaatse. Of dit komt omdat er in Arnhem, naast Huissen, al ruim 11 auto’s en meerdere containers binnen 1 week tijd zijn opgegaan is onbekend. De wegen rondom de brand werden afgezocht maar voor zover bekend is er geen verdachte aangetroffen.

Brandstichting
Er wordt vanuit gegaan de BMW is aangestoken. De politie gaat overdag ter plaatse onderzoek verrichten. Of de branden verband houden met alle branden in Arnhem en één in Elst is nog onbekend en dit zal de politie verder onderzoeken.

Fotoserie: Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com