Politievlogger Jan-Willem was bij Arnhemse uitgaansavond: ‘7 aanhoudingen’

Geplaatst op 27 juli 2020, om 13:50 uur

ARNHEM – Politievlogger Jan-Willem draaide afgelopen februari weer een dienst mee met de politie in Arnhem op de Korenmarkt. In een video die afgelopen zondag online is gekomen, blijkt dat bij deze stapavond in totaal zeven personen werden aangehouden.

Jan-Willem draaide in 2018 ook al eens een dienst mee met de Arnhemse politie. Beide keren liep hij mee met Joyce, de wijkagent van de Korenmarkt, Rijnkade en het hele horecaconcentratiegebied in Arnhem. Deze nacht was het relatief onrustig met tenminste zeven aanhoudingen, veelal voor beledigingen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Vechtpartijen
Ook zijn er verschillende meldingen van vechtpartijen. Verschillende agenten moesten zelf twee vechtende mannen uit elkaar trekken. Bij deze vechtpartijen zijn meerdere personen aangehouden.

Flink uit de hand gelopen
Eind 2018 liep Jan-Willem ook al mee met de dienst Veiligheid en Service van de NS in Arnhem. Hij liep mee op het moment dat het festival Mega Piraten Festijn aan de gang was. In deze interessante video is te zien dat dit op het einde volledig uit de hand liep.

De vlog is hieronder te zien. De politievlogger benadrukt dat deze video is opgenomen in de tijd voor alle coronamaatregelen.

foto boven: Screenshot uit video politievlogger