Gewonde bij ongeval tussen Arnhem en Oosterbeek - GelreNieuws.nl

Gewonde bij ongeval tussen Arnhem en Oosterbeek

Geplaatst op 2 augustus 2020, om 03:48 uur

ARNHEM – Op de Utrechtseweg in Arnhem, ter hoogte van de rotonde met de Brinkweg, is een auto hard op een lantaarnpaal geknald. De bestuurder raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 02:45 uur, waarna de politie, brandweer en ambulance uitrukte. Ter plekke bleek een auto, komende vanuit Oosterbeek, op de verhoogde middenberm gereden te zijn, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen een lantaarnpaal knalde. Van de twee inzittenden is er de bestuurder, een jongeman, naar het ziekenhuis vervoerd met onder andere beenletsel. De passagier, een jongedame, is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan ter controle.

Rookontwikkeling
Direct na de klap kwam er enige rookontwikkeling uit de auto vandaan. Dit werd veroorzaakt doordat de airbags geklapt waren. Daarnaast was er olie op de hete motor terecht gekomen wat voor de nodige rookontwikkeling/stoom zorgde, zo liet de brandweer weten. De auto heeft niet in brand gestaan.

Geen alcoholgebruik
Uit een blaastest bij de bestuurder bleek er geen sprake te zijn van alcohol gebruik. Een berger heeft de cabrio afgesleept. Het voertuig is total loss.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com