Ernstige mishandeling Plein 1994 Nijmegen: ‘Meldt je, ook al heb je er niets mee te maken’ - GelreNieuws.nl

Ernstige mishandeling Plein 1994 Nijmegen: ‘Meldt je, ook al heb je er niets mee te maken’

Geplaatst op 1 september 2020, om 20:54 uur

NIJMEGEN – Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren. De politie bestede aandacht aan deze zaak in het programma Opsporing Verzocht.

Aanvankelijk negeerde het slachtoffer de jongeren, maar toen hij even later toch reageerde werd hij ernstig mishandeld. De man werd geslagen en viel op de grond. Terwijl hij op de grond lag werd hij nog meerdere keren geschopt. De jongeren lieten de man bewusteloos achter en vertrokken deels via de Doddendaal en deels via de Bloemerstraat. Op filmbeelden direct na de mishandeling gemaakt door een omstander is te zien dat twee scooters wegrijden, iemand op een fiets en een jongen die te voet wegrent.

De politie wil deze ernstige zaak graag oplossen en hebben uw hulp nodig. De groep bestond uit ongeveer 20 personen, voornamelijk jongens, maar ook enkele meisjes. De groep bestond uit zowel jongeren met een lichte als met een getinte huidskleur.

Vragen
Weet u wie deel uit maakte van de groep jongeren die op vrijdag 14 augustus in het centrum van Nijmegen waren? Hebt u ze gezien, hen gefilmd of gefotografeerd? De politie hoort uw tips graag. Was je zelf in het centrum van Nijmegen en was je onderdeel van deze groep? Meld je dan ook. Ook als je niets met de mishandeling te maken hebt.

foto boven: Opsporing Verzocht
video beneden: Opsporing Verzocht

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com