Geld voor operatie ernstig zieke Ilona is binnen: “Helden! Dat zijn jullie voor mij” - GelreNieuws.nl

Geld voor operatie ernstig zieke Ilona is binnen: “Helden! Dat zijn jullie voor mij”

Geplaatst op 29 september 2020, om 17:34 uur

HUISSEN – Het geld, dat nodig is voor de operatie van de ernstig zieke Ilona Spee uit Huissen, is binnen. Dit is bekend gemaakt via de Facebook-pagina “Stichting Toekomst voor Ilona.”

Op 23 augustus bestede GelreNieuws al aandacht aan de crowdfundingsactie, waarbij toen nog fanatiek geld ingezameld werd. Op dat moment was er een bedrag van ruim 30.000 euro al opgehaald, maar moest er nog 100.000 euro bij om alles te bekostigen. Iets meer dan één maand later is het fantastische bedrag behaald en kan de operatie van Ilona gepland worden, “mits corona geen roet in het eten gooit”. Zo wordt er toegevoegd door stichting Toekomst voor Ilona. “Maar de afgelopen maanden hebben ons geleerd dat wonderen echt bestaan. We zien de toekomst daarom met vertrouwen tegemoet.”

Kostendekkend
Er is in totaal iets meer opgehaald dan begroot, maar inmiddels zitten ze op een bedrag van ruim 134.000 euro. “Er valt natuurlijk nog veel te regelen, alvorens de operatie daadwerkelijk plaats kan vinden. En ook na de operatie zal Ilona nog veel zorg nodig hebben, waar uiteindelijk ook kosten aan verbonden zijn. We verwachten die te kunnen dekken met het mooie bedrag dat met jullie hulp is opgehaald.” Aldus de stichting.

Zij benadrukken dat iedereen die geholpen heeft, op welke manier dan ook, helden zijn.

WAUW!!!! Ik kan het gewoon niet geloven!!! We zijn er!!! We zijn er zelfs eroverheen gegaan!!! Het saldo is nu €…

Geplaatst door Stichting Toekomst voor Ilona op Zondag 27 september 2020

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com