Pedojagers slaan toe bij man in Rheden - GelreNieuws.nl

Pedojagers slaan toe bij man in Rheden

Geplaatst op 18 november 2020, om 10:25 uur

RHEDEN – Maandagavond rond 22:00 uur heeft er een incident plaatsgevonden in Rheden waarbij een man afgesproken had met, wat achteraf bleek, zogenaamde pedojagers.

De politiewoordvoerder bevestigd dat één man had afgesproken op een locatie in Rheden waar hij vier andere mensen tegenkwam en niet diegene die hij verwacht had. Die vier mensen bleken zogenaamde pedojagers te zijn. De man vertrok daarop direct weer richting zijn huis, waarna de pedojagers achter zijn adres waren gekomen en opeens voor zijn woning stonden. Direct hierop is de politie gebeld en zij hebben de zaak nog in onderzoek. Ook wordt er onderzocht of er iemand mishandeld is, zo meldt de woordvoerder. Vooralsnog is er nog niemand aangehouden.

De politiewoordvoerder geeft aan dat als je het vermoeden hebt dat iemand zich schuldig maakt aan misbruik van kinderen het beste direct de politie kunt inschakelen. De politie onderzoekt die vermoedens en grijpt direct in als dat nodig is. Bijvoorbeeld als er een kind in gevaar is. Als er voldoende bewijs is kan iemand voor de rechter gebracht worden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com