Winkeldief zorgt opnieuw voor commotie in supermarkt in Bemmel - GelreNieuws.nl

Winkeldief zorgt opnieuw voor commotie in supermarkt in Bemmel

Geplaatst op 23 november 2020, om 12:57 uur

BEMMEL – Zondagavond is er opnieuw een winkeldief aangehouden in de Albert Heijn in Bemmel. Volgens de medewerkers van de Albert Heijn zou het gaan om dezelfde man die daar al eerder is aangehouden.

Rond 20.30 uur rukte de politie met meerdere voertuigen met spoed uit naar de winkel aan de Buitengracht in Bemmel. Vorige week was het ook al raak en rukte de politie groots uit toen de verdachte zich extreem verzette tegen zijn arrestatie. Het zou gaan om weer dezelfde man.

Te hulp geschoten
Volgens getuigen van het incident liep de man al zwalkend door het centrum van Bemmel. Hij is vermoedelijk daarna de Albert Heijn binnen gewandeld en wilde zonder te betalen opnieuw de winkel verlaten. Een kassière zag het gebeuren en sprak de man aan. Deze ging hierop terug de winkel in achter de kassière aan, waarna omstanders haar direct te hulp schoten.

De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie kon nog niet bevestigen dat het ging om dezelfde man als vorige week. De politie onderzoekt de zaak.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com