[VIDEO] Vijf arrestaties in groot drugsonderzoek - GelreNieuws        

[VIDEO] Vijf arrestaties in groot drugsonderzoek

Geplaatst op 12 januari 2021, om 18:19 uur

ZUTPHEN – Dinsdagochtend heeft de politie in drie woningen en in twee garageboxen in Zutphen zoekingen gedaan. Hierbij werden drie mannen (23, 24 en 25 jaar) en twee vrouwen (20 en 26 jaar) uit Zutphen aangehouden. Ze worden verdacht van drugshandel. Ook werden vijf personenauto’s, verdovende middelen en contant geld in beslag genomen.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie startte de politie enige tijd geleden een onderzoek naar de drie mannen. Gedurende het onderzoek bleek dat ze zich bezighielden met de handel in harddrugs. Ze worden verdacht van het handelen in zogenaamde ‘partydrugs’ zoals GHB, cocaïne, XTC, speed en ‘Miauw miauw’/4MMC.

Om 06.00 uur deden agenten een instap in de drie woningen en de garageboxen. Bij de zoekingen werd gebruik gemaakt van een drugshond. Er werden verschillende soorten drugs en een groot geldbedrag aangetroffen. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. Nader onderzoek moet uitwijzen om welke drugs het gaat.

De mannen en de vrouwen werden in de woningen aangehouden, ze zijn overgebracht naar een cellencomplex. De vijf zijn ingesloten en worden gehoord.