22-jarige man aangehouden na mishandeling van een agent - GelreNieuws.nl

22-jarige man aangehouden na mishandeling van een agent

Geplaatst op 26 maart 2021, om 17:35 uur

APELDOORN – Donderdag is een 22-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van mishandeling van een agent op straat. Het gebeurde ter hoogte van de Laan van Orden in Apeldoorn.

Rond 14.30 uur zag een agent een voertuig rijden met opvallend rijgedrag, waarvan ook de kentekenplaat niet klopte. Het voertuig is daarom staande gehouden en de bestuurder werd om zijn rijbewijs gevraagd. De verdachte werkte niet mee en toonde ook na herhaaldelijke vorderingen zijn rijbewijs niet. Daarnaast zou hij de agent hebben beledigd en daarop besloot de agent de verdachte aan te houden voor belediging. De verdachte begon vervolgens de agent te mishandelen. Al snel kwamen er collega’s ter plaatsen, mede dankzij een alerte getuige die 112 belde. Ze konden de man van de agent afhalen en aanhouden. De verdachte zit op dit moment nog vast. De agent raakte dusdanig gewond dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht moest worden.

Er wordt onderzoek gedaan en de politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Hebt u iets gezien die middag rond 14:30 uur ter hoogte van de Laan van Orden? Bel dan met 0900-8844.

Foto’s: Persbureau Heitink 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com