Bewoner van woning mishandeld tijdens overval - GelreNieuws.nl

Bewoner van woning mishandeld tijdens overval

Geplaatst op 24 maart 2021, om 10:26 uur

TIEL – Dinsdagavond rond 19.45 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Goudenregenstraat in Tiel. Twee verdachten wisten te ontkomen en de politie is op zoek naar getuigen.

Gisteravond werd er bij een huis aan de Goudenregenstraat aangebeld, toen de bewoner de deur open deed stormden twee mannen de woning binnen. Onder bedreiging van een wapen werd er direct geld geëist. Toen dit niet snel genoeg ging werd de bewoner door beide overvallers mishandeld. De verdachten zijn er vervolgens vandoor gegaan met een geldbedrag. Aangezien de politie een signalement had van de daders, is de omgeving grondig afgezocht. Helaas werden de twee verdachten niet aangetroffen.

Signalement
De politie is op zoek naar twee jonge mannen met een getinte uiterlijk. Beide hadden een opvallend smal postuur. De eerste verdachte was rond de 1,77 meter lang, en de andere was rond de 1,65 meter lang. Beide verdachten waren geheel in het zwart gekleed.

Het onderzoek naar de twee verdachten is nog in volle gang. Graag komt de politie in contact met bewoners die over informatie beschikken of getuige zijn geweest van het binnendringen in de woning.

foto’s: Marco van Deick / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com