Drie gewonden bij ernstig ongeval in Duiven - GelreNieuws.nl

Drie gewonden bij ernstig ongeval in Duiven

Geplaatst op 28 maart 2021, om 10:59 uur

DUIVEN – Op de Nieuwgraaf in Duiven heeft zondagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Drie mannen raakten gewond, waarvan zeker één zwaargewond.

Het ongeval gebeurde even voor 9.00 uur. Een auto met een kenteken uit Letland was van de weg geraakt en gebotst tegen het hekwerk van een bouwmarkt en een boom. Alle drie de inzittenden zaten bekneld, waarvan een bijna een uur. Dit kwam doordat de hulpverleners extra voorzichtig aan het werk moesten door de verwondingen van het slachtoffer.

De drie mannen zijn in verschillende ambulances met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het zwaargewonde slachtoffer was een traumahelikopter vanuit Amsterdam ingevlogen en geland bij het GelreDome. De arts heeft daar medische assistentie verleend aan een slachtoffer en meegegaan naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. De verkeersongevallen dienst van de politie doet daar onderzoek naar. Ook wordt er onderzocht of er alcohol in het spel is. Tot zeker 11.00 uur is de weg dicht.

Foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com