Auto ramt deel van woning en komt tot stilstand in de heg in Brummen - GelreNieuws.nl

Auto ramt deel van woning en komt tot stilstand in de heg in Brummen

Geplaatst op 7 april 2021, om 09:29 uur

BRUMMEN – Op de Zutphensestraat in Brummen heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden, waarbij één auto door een heg is gereden. Ook heeft deze auto een deel van een woning geramd.

De hulpdiensten zijn ter plekke, waaronder de brandweer. Er heeft een ongeval plaatsgevonden, waarbij één auto door een heg is gereden en op de Zutphensestraat tot stilstand is gekomen. De auto kwam vanaf de Zutphen, is toen door onbekende oorzaak van de weg af geraakt, door een heg geschoten, tegen de houten balk een een woning en vervolgens weer teruggekaatst richting de Zutphensestraat en in de heg tot stilstand gekomen, aldus de politie.

Pand geramd
Er is veel schade aan onder andere een struiken en een deel van woning, voornamelijk een houten balk aan de buitenzijde. Maar ook aan de buitenzijde van het pand, waar de houten balk bevestigd zat, hebben enkele platen losgelaten. Deze woning is van zorgverlener Tactus. De pui van de woning is op het eerste oog niet beschadigd.

Één man, de bestuurder, is gewond afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis. De Zutphensestraat is lange tijd volledig afgesloten voor het verkeer, maar inmiddels weer open voor al het verkeer.

foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com