Auto op kop in sloot bij Doornenburg: “het gaat vaak mis op deze weg” - GelreNieuws.nl

Auto op kop in sloot bij Doornenburg: “het gaat vaak mis op deze weg”

Geplaatst op 7 april 2021, om 15:28 uur

DOORNENBURG – Op de Krakkedel (N838) in Doornenburg heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden in de beruchte bocht aldaar. De weg is tijdelijk afgesloten geweest.

Het gebeurde rond 14:25 uur, waarna de ambulance en politie ter plekke kwamen. De bestuurster, een vrouw, reed van Gendt richting Doornenburg en raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, is van de weg geraakt, tegen een oprit van een woning geknald, waarna die over de kop is geslagen en op de kop in de sloot tot stilstand kwam. De bestuurster van dit ongeval is gewond geraakt en per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Vaak raak volgens omwonenden
Deze bocht is een bekende locatie voor ongevallen, zo blijkt. Het zou alleen dit jaar al om zeker het derde ongeval gaan in deze bocht, waarbij voertuigen in de sloot terecht kwamen. Echter zijn hier, volgens omwonenden, dit jaar al veel vaker ongevallen gebeurd waarbij auto’s bijvoorbeeld frontaal tegen elkaar aanbotsten.

Door de harde klap was onder andere het voorwiel van de auto afgebroken. De auto zal op een later moment nog worden afgesleept. De weg is momenteel afgesloten, alleen de lijnbussen worden doorgelaten. Sommige eigenwijze automobilisten proberen, ondanks de afzetting, toch om er doorheen te komen.

foto’s: Dylan Jünemann / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com