Slachtoffer dodelijk ongeluk op boerderij is 2-jarige peuter - GelreNieuws.nl

Slachtoffer dodelijk ongeluk op boerderij is 2-jarige peuter

Geplaatst op 31 mei 2021, om 19:31 uur

OCHTEN – Maandagmorgen is er een 2-jarige peuter overleden bij een ongeval op een boerderij aan de Nieuwe Dijk in Ochten. Dat meldt een politiewoordvoerder.

Veel hulpdiensten rukten uit richting het incident. Het terrein werd afgezet en er werd onderzoek verricht. Aan het einde van de middag was er geen activiteit meer waar te nemen op het erf.

Oorzaak
De toedracht van het ongeluk is nog onbekend. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld, zij zullen verder onderzoek doen naar het ontstaan van het ongeluk. De arbeidsinspectie heeft vooralsnog geen verklaring, volgens de woordvoeren kan het onderzoek nog enkele dagen duren.

Identiteit slachtoffer
Inmiddels is bekend gemaakt dat het gaat om een 2-jarige peuter. De broer van het slachtoffer is een leerling van de Sébaschool in Ochten, dat meldt een zegsman van de christelijk-gereformeerde basisschool.

De school staat in contact met de ouders van de kinderen. Mogelijk wordt er op de school nog stilgestaan bij het ongeval. Alle ouders van de leerlingen zijn door middel van een brief op de hoogte gesteld van het drama.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink