Bestuurder in korte tijd twee keer betrokken bij ongeval

Geplaatst op 6 juni 2021, om 18:16 uur

TIEL – Zaterdagmiddag heeft een bestuurder voor meerdere aanrijding gezorgd in Tiel. De bestuurder reed als een gek, aldus volgens getuigen.

Rond 17.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Op de kruising van de Oranjelaan met Prins Marijkelaan in Tiel knalde de bestuurder vol in de flank van een andere personenauto. De bestuurder had hiervoor als een gek gereden over de Oranjelaan, aldus een getuige. Op de Oranjelaan waar 30 kilometer per uur is toegestaan haalde hij nog een andere auto in.

De veroorzaker reed niet onder invloed van drugs of alcohol. Voor het veroorzaken van het ongeval heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden bij het ongeval.

De veroorzaker was in korte tijd bij twee andere aanrijdingen betrokken. Heeft de politie een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Daarin is het vermoeden neergelegd dat de verdachte niet langer beschikt over de vereiste rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.

Foto’s: Persbureau Heitink