Gewonde na aanrijding in Nijmegen: Brandweer bevrijdt slachtoffer - GelreNieuws.nl

Gewonde na aanrijding in Nijmegen: Brandweer bevrijdt slachtoffer

Geplaatst op 14 juni 2021, om 16:05 uur

NIJMEGEN – Op het Jonkerbosplein in Nijmegen is maandagmiddag een aanrijding gebeurd tussen drie personenauto’s. Één persoon raakte gewond en moest door de brandweer bevrijdt worden.

Het gebeurde rond 14:30 uur. Een auto reed op de Neerboscheweg in de richting van de Weg door Jonkerbos. De andere auto reed van de Nieuwe Dukenburgseweg naar het Jonkerbosplein op en stak de kruising over toen het misging. Één van de inzittende van de blauwe auto is door de brandweer bevrijdt, zij hebben de auto opengeknipt. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. De bestuurder van de rode auto is met de schrik vrijgekomen.

Derde auto betrokken
Een derde auto, een grijze, reed op de Nieuwe Dukenburgseweg direct achter de betrokken auto’s. De bestuurder hiervan kon de voertuigen niet meer tijdig ontwijken en botste tegen de achterzijde van één van de auto’s aan. Ook deze bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het verkeer wordt omgeleid. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

foto’s: Sanne Peters / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com