Restaurant de Luchte legt de rode loper uit voor hun gasten

Geplaatst op 5 juni 2021, om 14:29 uur

SPANKEREN – Restaurant de Luchte aan de Zutphensestraatweg in Spankeren heeft zaterdag letterlijk de rode loper uitgelegd voor hun gasten. Ze zijn dolblij dat ze eindelijk weer volledig open mogen, na een machteloze jaar met veel verdriet.

Een Grandioze opening in februari 2020 van het prachtige restaurant omringt met een prachtig feest en een geweldig team. Echter moest het opgeknapte restaurant al na een maand hun duren weer sluiten vanwege corona. ‘Als wij 2020 in een paar zinnen moet omschrijven komt er vooral heel veel verdriet naar boven. Maar ook dankbaarheid. Het verdriet, omdat we met elkaar in onzekerheid leven, van even weer open mogen, naar weer een volledige sluiting moesten.’, aldus een van de twee eigenaren. Als starters werd je in de horeca niet financieel geholpen door de overheid met betrekking tot de steunmaatregelen.

‘De dankbaarheid zit hem vooral in de hulp die wij op alle fronten mochten ontvangen van onze ouders, familie, vrienden en gasten van Restaurant de Luchte. Op welke manier dan ook, financieel, emotioneel, maar ook praktisch door het helpen met bezorgen, het opknappen van het restaurant of het oppassen op onze kinderen.’ Vervolgt een van de eigenaren zijn verhaal.

En zaterdag is het moment daar, ze mogen weer open en mogen eindelijk weer doen waar we goed in zijn, de gasten ontvangen in een geheel vernieuwd restaurant. ‘Er zijn wat traantjes gelaten het afgelopen jaar, maar we hopen dat vanaf nu, we iedereen gezond en wel, weer van harte welkom mogen heten in ons restaurant of op ons sfeervolle terras.’.

Foto: Roland Heitink