Politie zoekt naar identiteit overleden man: ‘Wie herkent deze jas?’

Geplaatst op 20 augustus 2021, om 16:28 uur

ZUTPHEN – In de vroege ochtend van dinsdag 10 augustus werd een man in ernstige medische toestand binnengebracht op de spoedeisende hulp van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Hij is uiteindelijk overleden, maar het is onbekend wie hij is. De politie hoopt dat er mensen zijn die hierover informatie hebben.

Hoewel er geen sprake is van een misdrijf en het gaat om een natuurlijke dood, wil de politie graag weten wie de man is. Alleen dan kunnen familie en naasten van de man worden geïnformeerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Oproep om te melden
De man had niets bij zich waaruit zijn identiteit kon worden opgemaakt. Ook de personen die hem met een blauwe Ford Focus naar het ziekenhuis brachten, zijn zonder iets achter te laten vertrokken. Met hen komt de politie graag alsnog in contact. Ook zijn er mensen geweest die contact hebben gezocht met het ziekenhuis om informatie te krijgen over de man. Ook met deze personen spreekt de politie graag. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Dat geldt ook voor andere mensen die meer informatie over de man hebben of mogelijk weten wie hij is.

Signalement van de man
– Vermoedelijk afkomstig uit Oost-Azië.
– 1.68 meter lang
– 74 kilo
– Normaal postuur, bruine ogen en kort zwart haar
– Litteken op zijn hoofd (rechterzijde in het haar)
– Hij droeg een blauwe spijkerbroek, donkerblauwe en een gewatteerde jas met rood/witte strepen op de mouwen. De jas had opvallende witte ritsen (zie foto).

Weet u meer over de man of heeft u relevante informatie? Tippen kan via onderstaand tipformulier of telefonisch. Wie contact opneemt met M. (0800-7000) blijft volledig anoniem. Een melding is voor de politie nooit terug te herleiden naar een melder.

foto boven: Politie